KULINARIKA

V gostinskem delu imajo znotraj prostora za 50 ljudi in še 50 na pokriti terasi. Pogostili vas bojo z domačimi specialitetami, ki jih v veliki meri pridelajo na lastni kmetiji.
Robertova kuhinja je najbolj znana po idrijskih žlikrofih, izpostavimo pa lahko tudi njihove odlične domače mesnine ter pečenega odojka, svežega ter hrustljavo zapečenega. So tudi prejemniki certifikata »Idrija izbrano« in sicer za celoten meni, ki je sestavljen iz goveje juhe z domačimi rezanci, žlikrofov s pečenko, solate z domačega vrta ter jabolčnega zavitka. Zavedajo se namreč pomembnosti domače, lokalne kulinarike. Robert pravi: »Z lokalno kulinariko gradimo ponos do domačega, do nečesa, kar so ustvarjali in ustvarili naši predniki.«

V gostinskem delu imajo znotraj prostora za 50 ljudi in še 50 na pokriti terasi. Pogostili vas bojo z domačimi specialitetami, ki jih v veliki meri pridelajo na lastni kmetiji.
Robertova kuhinja je najbolj znana po idrijskih žlikrofih, izpostavimo pa lahko tudi njihove odlične domače mesnine ter pečenega odojka, svežega ter hrustljavo zapečenega. So tudi prejemniki certifikata »Idrija izbrano« in sicer za celoten meni, ki je sestavljen iz goveje juhe z domačimi rezanci, žlikrofov s pečenko, solate z domačega vrta ter jabolčnega zavitka. Zavedajo se namreč pomembnosti domače, lokalne kulinarike. Robert pravi: »Z lokalno kulinariko gradimo ponos do domačega, do nečesa, kar so ustvarjali in ustvarili naši predniki.«